Na een carrière in de juridische sector besloot ik tijdens mijn Master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Groningen mijn passie voor online ondernemen te volgen. Gedurende de jaren heb ik mij gespecialiseerd in websiteontwikkeling, waarbij ik de kneepjes van het vak grondig heb verkend.

Een cruciaal aspect waarin ik me heb verdiept, is SEO (Search Engine Optimization). De effectiviteit van SEO is onmiskenbaar; het maakt een website goed zichtbaar in Google. Hierbij spelen factoren zoals headers, javascripts en backlinks een significante rol. Het is een gespecialiseerd domein, dus ik bespaar u de technische details.

Momenteel ben ik gevestigd in Zwolle en sta ik open om voor een select aantal klanten websites te ontwikkelen en te beheren. Persoonlijk contact met mijn cliënten vind ik essentieel, en ik ben altijd bereikbaar voor directe ondersteuning.

Mijn juridische achtergrond schenkt mij een scherp oog voor detail. Hierdoor kan ik u ook assisteren bij het opstellen van solide Algemene Voorwaarden of Privacy-Verklaringen en deze integreren in uw website.

Als u in Zwolle of de nabije omgeving (+-25km) bent gevestigd, kom ik graag bij u langs om uw websitebehoeften te bespreken en mij een voorstelling te maken van uw ideale website. Natuurlijk is een telefonische bespreking ook een optie.

Twijfel niet om contact op te nemen.

Over Mij